NOU: Ghid Bursier TRAIAN actualizat si imbunatatit 2014 !   Blog: Traian Stan  

TRAIAN

Investitori ! Studiati si luati numai decizii personale.

Diverse

Se spune ca atunci cand vrei sa lasi loc de buna ziua si altor investitori potentiali de a se manifesta si in alte domenii, nu neaparat colaterale bursei, este bine sa creezi ceva atoatecuprinzator.
Ei bine aceasta rubrica DIVERSE poate fi si un mijloc de refulare in domenii diverse chiar daca nu au utilitate investitionala insa au una mult mai importanta si aceea reliefeaza relatia unui om cu ceea ce-l face sa ramana in continuare om.

Firesc ca vom incepe cu primii pasi si anume aceea de a ne cunoaste iar pentru aceasta va trebui sa gasim o formula de salut. Din punctul meu de vedere cea mai adecvata modalitate valabila in multe ipostaze mi se pare cea de SERVUS.

Asa ca fie ca nu va place sau va place eu va voi saluta uneori cu acest cuvant drag mie si prin faptul ca am foarte multi prieteni ardeleni care folosesc acest cuvant.

4 Responses to “Diverse”

 1. vlad Says:

  Sunteti unul din investitorii activi din 2007 la Bursa de Valori Bucuresti?

  Prognosis, companie care realizeaza cercetari asupra pietei de capital din Romania, cotidianul Bursa si Wall-Street, va invita sa participati la OMNISTOCK Survey 2007*, un proiect care investigheaza perceptia investitorilor de la BVB cu privire la evenimente, emitenti si personalitati care au marcat piata de capital in anul care s-a scurs, precum si asteptarile investitorilor pentru anul 2008.

  Pe langa acestea, cercetarea cuprinde capitole legate de profilul investitional / obiceiurile de tranzactionare, si nu in ultimul rand, estimarile investitorilor cu privire la evolutia principalilor indici ai BVB – BET si BETFI.

  Conform MISIUNII asumate de PROGNOSIS, aceea de a oferi date de calitate, actionabile, tuturor celor interesati de domeniul pietei de capital:

  • fiecare participant la proiectul OMNISTOCK va primi indicatorii PER actualizati ai celor mai lichide 100 de societati de pe piata RASDAQ;
  • fiecare participant va primi un RAPORT (format .PDF) cu rezultatele acestei cercetari
  • oferim, prin tragere la sorti, o carte de referinta pentru orice investitor – “Come Into My Trading Room” de Alexander Elder.

  Va adresam pe aceasta cale invitatia de a participa la OMNISTOCK 2007, pe site-ul http://www.prognosis.ro

  O ultima provocare intr-un an plin de provocari – participa la sondajul pietei de capital – OMNISTOCK 2007.

  Primele rezultate vor fi transmise respondentilor si partenerilor afiliati proiectului OMNISTOCK in data de 24 Dec 2007.
  http://www.prognosis.ro

 2. popescu gabriel Says:

  Servus

  Stiu ca treci printr-o perioada deosebita si as fi vrut cumva sa te ajut ACUM , dar acest lucru pare imposibil , deoarece “informatia” pe care vreau sa ti-o transmit e pe suport material si nu virtual , e o carte aparuta recent la editura Humanitas , e vorba de Ultimul Culianu a lui H. Patapievici.

  Culianu a fost discipolul lui Eliade , dar demersurile lui au decurs inspre o directie total noua ,care consta de fapt intr-o epistemologie (metoda) cu totul inovatoare ,nu numai in domeniul stiintei religiilor ,ci spre o mathesis universalis (o cunoastere universala)

  Pentru mine bursa e doar un hobby , dar cred ca tu ai depasit stadiul de pasiune si te afli undeva la mijlocul “cesurii”;
  cesura e un salt cognitiv , care poate aparea sau nu , urmata de “censura transcendenta”

  Tin sa reflectezi la toate acestea fiindca ai multe atuuri:
  vaste cunostinte religioase ,cunostinte in domeniul computerelor,AF , AT, psihologie cognitiva si ar mai lipsi ceva , despre teoria fractalilor

  Cele mai spectaculoase descoperiri intr-un domeniu , vin de multe ori din alte sfere de cunoastere ,iti amintesti despre serendipidate.

  Ti-as sugera un inceput (un set Simplu de reguli de generare -dupa cum ai sa vezi in carte) in linkul de mai jos:
  http://www.elliottwave.com/club/protected/pdf/Investor_eBook.pdf , pag 54 “…Federal task…”,

  Poti sa incepi de oriunde altundeva in conditiile indeplinirii unui set simplu de reguli de generare adevarate

  Important si inovator in aceasta carte e METODA;
  cat despre partea “neconventionla” ,legata de hermeneutica fantasmelor si a magiei , pot sa-ti spun un singur lucru:

  FUNCTIONEAZA , nu numai in spatiul “virtual” al calculatoarelor ci si in spatiul virtual al vibratiilor cosmice – am experimentat odata asta

  Nu stiu unde te afli , eu am gasit cartea la Carrefour , are si lucrari care te-ar putea interesa in situatia in care esti acum

  Sa auzim numai de bine

 3. popescu gabriel Says:

  discurs [politic] bun ] urmareste e-mail

 4. Mihai S Says:

  Dumnezeu sa te odihneasca Traian!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 
Push 2 Check pagerank icon